• Informacio EKMK

Városi gyereknap 2019.

Frissítve: 2019. nov. 14.

Gyönyörű napos időben rengeteg gyermek és szülő látogatott ki a Városi gyereknapra, mellyel megnyitottuk a KisEgér Fesztivált is.

Manézs:

- MACIVA - Interaktív cirkuszi foglalkozás.

- Rippel Brothers társulat profi artistái és animátorai

- Méhes Csaba és a Brass in the Five - Brass Cirkusz


Jancsi és Juliska Élő Meseösvény – igazi cirkuszi próbatétel!

Merre mentek? Kövesd őket! A bátor KisEgereknek szempillája sem rebben, segít a testvéreknek hazajutni! Legyél szemfüles, mint a bűvész nyuszija, bölcs, mint a cirkuszi elefánt, és bátor, mint az oroszlán. Pattanj a ládavasút szélsebes kocsijába, perdülj a forgóhordóval. Mentsd ki Jancsit a boszorkány fogságából, közben ne felejtsd el megkeresni az erdei gombát! Nem marad el az elismerés: tátsd nagyra a szádat, villogtasd meg fogacskáid és harapj bele az ehető mézeskalácsházba! Aztán jöhet a cukrot lövő ágyú édes jutalma.


IzgiLand Játékbirodalom - Több mint száz féle játék, különleges programok, tánc, színház, sport... és sok-sok meglepetés!

Szemecskéket tágra, fülecskéket kéretik hegyezni! Figyeld meg jól, hogyan dolgoznak az igazi cirkuszművészek, majd vedd hasznát a látottaknak!

Törd a kobakod, és mint a varázsló – minden titkok tudójaként –, fejtsd meg a rejtélyeket, oldd meg a leglehetetlenebbnek tűnő feladványokat is. Szimatolj be a furfangos csodavilágba, kukkants a játékos tudományok porondjára, surranj játszani! Elő a varázspálcával!

Le a cipővel! Mint a cirkuszi akrobaták mássz, csússz, vagy ugorj magasra a felfújható hernyóban, vakondjáratban, óriás kalózhajó ugrálóvárban, akadálypályás légvárban.

Irány a kötélpálya, egyensúlyozz, mint a légtornászok! Vagy hintázz, ahogyan ők a magasban: csüccs, vár a kosárhinta, ládavasút. Vigyázz, be ne akadjon a farkincád! Kecmeregereknek ajánlom a forgóhordó járatát, vízi KisEgereknek pedig ott a vízicsopper.

Labdajátékok? Bánj úgy a golyókkal, labdákkal, akár a zsonglőrök – ki ne csússzon a mancsodból egy sem! Összpontosíts, rúgj: góóól! Rodeoring, football dart, snooker football, akadályos biliárd foci – lépj porondra, nevess nagyokat magadon, mint a bohócok. De légy óvatos, nem szeretném, ha lekonyulnának a fülecskéid.

A meseporondon sétálj, fotózkodj mesehősökkel. Vad elektromos kisautók, motorok, mini quadok, felfújható lóversenypálya – szelídítsd meg mindegyiket, akár az állatidomár a vadállatokat! Csak óvatosan!

Kápráztasd el a közönséget! Építsd fel a cirkuszi sátrat legóból – éljen Lego Land! Biztos pracli? Akkor neked való a csúzlizó, a kerékcsere verseny, a minigolf szigetek.

Leszel cirkuszigazgató? Látogass el a holoszoba manézsába: Transformers, VR Cabin, Selfie állomás, magic mirror – mindent szemmel tarthatsz, itt te vagy a főnök.


Nézd meg a gyereknapról készült videós összefoglalónkat!


Nézd meg a rendezvényről készült képgalériánkat!


59 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése