• Informacio EKMK

KisEgér Fesztivál 2020.

Frissítve: 2020. júl 31.

Kedves Gyerekek! Emlékeitekben biztosan él még az első és a második találkozás a KisEgérrel. Sajnos ebben az évben elmarad a fesztivál!  Nem nyithat ki az IzgiLand. De ne keseredjen meg szátokban a sajtdarabka!! Jövőre folytatódik a KisEgér Fesztivál, táncra perdül minden pracli, minden LÁB! MEGLEPETÉS!!! HA!!  vasárnap  10 és 12 óra között - elég szemfülesek vagytok -  integethettek nekik: a KisEgér újra körbejárja a várost segítőivel: Jancsival és Juliskával, na és az ügyetlen Boszorkánnyal! Bekukkantanak a bajuszmeresztő egérlyukakba:  a Dobó térre,  sétáló belvárosba,  Marján cukiba,  Nemzedékek terére!  Ne tétovázz!  - keresd, kutasd, üzenj és örülj a „titkos” ajándéknak!!!

 A KISEGERET és BARÁTAIT vendégül látja:                                                                                       Egri Kulturális és Művészeti Központ
23 megtekintés0 hozzászólás

FIGYELEMFELHÍVÁS
A nyilvános előadásokon és gyerekprogramokon fotó- hang- és filmfelvételek készülnek. A rendezők ezeket nyilvánosságra hozhatják!

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

INTÉZMÉNYI ADATOK
Egri Kulturális és Művészeti Központ
Eger, Bartók Béla tér 6.
Tel.: +36-36-517 555 
Adószám: 15381347-2-10

  • Facebook EKMK
  • YouTube EKMK
  • Instagram EKMK

TÁMOGATÓINK
 

marján.png
knh.png
magyar_fesztivál_szövetség_lyukas.png

SZERZŐI JOG
A honlap és minden hozzá tartozó aloldalának tartalma szerzői jogi védelem alá esik, a megjelent tartalmak további felhasználása csak a honlap üzemeltetőjének engedélyével lehetséges!