• Informacio EKMK

Jó hangulatban telt a készülődés a gyereknapra!

Frissítve: 2019. nov 14.

A Egri Kulturális és Művészeti Központ először szervezte meg 2018-ban a KisEgér Fesztivált azzal a vízióval, hogy hagyományt teremthet a játszani szerető gyerekeknek és kísérőiknek. A fesztivál kiemelt rendezvénye a Városi Gyereknap, melyre az EKMK munkatársai vidáman készültek.
A Városi Gyereknap IZGILAND-játékbirodalommal várta a kicsiket és nagyokat 2018. május 27-én. Az egész napos rendezvényen a gyerekek megismerhették Jancsi és Juliska meseösvényét, különböző élmény attrakciókat, ügyességi- és interaktív játékokat próbálhatnak ki.

A meseösvény szereplői életnagyságban kísértek minket. A résztvevők találkozhattak Jancsival, Juliskával, a boszorkánnyal, az őrült kalapossal és párjával, valamint az erdő élőlényeivel. Az erre az alkalomra készült jelmezekbe pedig örömmel bújtak bele az EKMK  munkatársai.25 megtekintés0 hozzászólás

FIGYELEMFELHÍVÁS
A nyilvános előadásokon és gyerekprogramokon fotó- hang- és filmfelvételek készülnek. A rendezők ezeket nyilvánosságra hozhatják!

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

INTÉZMÉNYI ADATOK
Egri Kulturális és Művészeti Központ
Eger, Bartók Béla tér 6.
Tel.: +36-36-517 555 
Adószám: 15381347-2-10

  • Facebook EKMK
  • YouTube EKMK
  • Instagram EKMK

TÁMOGATÓINK
 

marján.png
knh.png
magyar_fesztivál_szövetség_lyukas.png

SZERZŐI JOG
A honlap és minden hozzá tartozó aloldalának tartalma szerzői jogi védelem alá esik, a megjelent tartalmak további felhasználása csak a honlap üzemeltetőjének engedélyével lehetséges!