• Informacio EKMK

Boszorkány érkezett a megyeszékhelyre

Frissítve: 2019. márc. 7.

A www.heol.hu így írt rólunk:


Habis László polgármestert is megajándékozta a boszorkány azon az Érsekkertben rendezett sajtótájékoztatón, melyen az Egri Kulturális és Művészeti Központ (EKMK) bemutatta a gyermeknaphoz kapcsolódó programsorozatát, mely a keresztségben a Kisegér Fesztivál nevet kapta. A keresztanya – Kiss Renáta, az intézmény igazgatója – mutatta be a május 26. és június 3. között megrendezendő, a várost gyermekmosollyal megtöltő eseményfolyamot, melyet a Harlekin Bábszínházzal közösen rendez az EKMK.


Habis László is ajándékot kapott a sajtótájékoztatón (Fotó: Egres Béla)

Habis László – nem csak az ajándékot meghálálva – azt hangsúlyozta, hogy nagyszerű kezdeményezésnek és példaértékűnek tartja a két intézmény összefogását, melynek gyümölcseként nem csak egy gyermeknap, hanem egy egész gyermekhét örvendezteti meg a város aprónépét.


Berecz Klára, az EKMK szakmai vezetője – a Jancsi és Juliska mese megelevenedő figuráitól körülvéve – sorolta el, hogy a Halász Judit koncerttől az Érsekkertben megelevenedő Izgiland-en át a bábelőadásokig mi minden várja a kicsiket városszerte, a Kisegér Fesztiválon.

29 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése