• Informacio EKMK

Bűvészek a TEhetségen

Frissítve: 2019. nov 14.

A KisEgér Fesztivál zárórendezvényén két bűvész, Szemerey László és Szajlai Szabolcs kápráztatta el a közönséget.


"1983-ban tettem le bűvészvizsgámat, a vizsgaelnök még RODOLFO volt. Vegyészmérnöki pályámat elhagyva 1984-től a bűvészkedés jelenti a munkámat, a szórakozásomat, a hobbymat. 1994-ben megnyertem két nemzetközi bűvészversenyt illúzió kategóriában, s ezzel elkezdődött nemzetközi pályafutásom. Külföldön 6 éven át dolgoztam, több mint 40 országba eljutva. Ez alatt az idő alatt heti 5-6 napon át, naponta más-más műsorral kellett fellépnem. Indonéziába eredetileg 6 hónapos szerződést kaptam, de a műsorok sikere révén 13 hónap után jöttem csak haza."

- Szemerey László -


"A történet ott kezdődött, amikor egy fantasztikus bűvész elkápráztatott a mutatványaival. Nem hagyott nyugodni, hogy mi lehet a titok, így felkerestem elismert bűvésztanárokat, hogy tőlük tanulhassam meg a szakma alapjait. Célközönségem főként a gyerekek, interaktív műsoromat úgy állítottam össze, hogy bármilyen rendezvényen színvonalas szórakoztató előadást nyújtsak. Számomra nincs annál nagyobb öröm, mint amikor csillogó, csodálkozó szempárok tekintenek vissza a közönség soraiból. Nekem ez ad erőt és motivációt, a bűvészet jelenti a munkámat és a szórakozásomat a mindennapokban."

- Szajlai Szabolcs -


Nézd meg a rendezvényről készült képgalériánkat!23 megtekintés

FIGYELEMFELHÍVÁS
A nyilvános előadásokon és gyerekprogramokon fotó- hang- és filmfelvételek készülnek. A rendezők ezeket nyilvánosságra hozhatják!

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

INTÉZMÉNYI ADATOK
Egri Kulturális és Művészeti Központ
Eger, Bartók Béla tér 6.
Tel.: +36-36-517 555 
Adószám: 15381347-2-10

  • Facebook EKMK
  • YouTube EKMK
  • Instagram EKMK

TÁMOGATÓINK
 

marján.png
knh.png
magyar_fesztivál_szövetség_lyukas.png

SZERZŐI JOG
A honlap és minden hozzá tartozó aloldalának tartalma szerzői jogi védelem alá esik, a megjelent tartalmak további felhasználása csak a honlap üzemeltetőjének engedélyével lehetséges!