Time is TBD | Gárdonyi Géza Színház

Szemerey László bűvész

A TEhetség - Heves Megyei Összművészeti Tehetségkutató Verseny döntőjén (június 2.) bemutatkoznak a kiemelkedő TEhetségek, valamint fellép a cirkuszművészet legjava.

Time is TBD
Gárdonyi Géza Színház, Eger, Hatvani kapu tér 4, 3300 Hungary

"1983-ban tettem le bűvészvizsgámat, a vizsgaelnök még RODOLFO volt. Vegyészmérnöki pályámat elhagyva 1984-től a bűvészkedés jelenti a munkámat, a szórakozásomat, a hobbymat. 1994-ben megnyertem két nemzetközi bűvészversenyt illúzió kategóriában, s ezzel elkezdődött nemzetközi pályafutásom. Külföldön 6 éven át dolgoztam, több mint 40 országba eljutva. Ez alatt az idő alatt heti 5-6 napon át, naponta más-más műsorral kellett fellépnem. Indonéziába eredetileg 6 hónapos szerződést kaptam, de a műsorok sikere révén 13 hónap után jöttem csak haza."

- Szemerey László -

FIGYELEMFELHÍVÁS
A nyilvános előadásokon és gyerekprogramokon fotó- hang- és filmfelvételek készülnek. A rendezők ezeket nyilvánosságra hozhatják!

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

INTÉZMÉNYI ADATOK
Egri Kulturális és Művészeti Központ
Eger, Bartók Béla tér 6.
Tel.: +36-36-517 555 
Adószám: 15381347-2-10

  • Facebook EKMK
  • YouTube EKMK
  • Instagram EKMK

TÁMOGATÓINK
 

marján.png
knh.png
magyar_fesztivál_szövetség_lyukas.png

SZERZŐI JOG
A honlap és minden hozzá tartozó aloldalának tartalma szerzői jogi védelem alá esik, a megjelent tartalmak további felhasználása csak a honlap üzemeltetőjének engedélyével lehetséges!