jún. 26., P

|

Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok

Csipkerózsika mesebalett

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Csipkerózsika mesebalett

2020. jún. 26. 16:00

Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, Eger, Stadion u. 8, 3300 Hungary

2020. június 26. péntek 16.00 / Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok

CSIPKERÓZSIKA MESEBALETT

Elképesztően színes látványvilág, bájos és humoros karakterek elevenítik meg Csipkerózsika klasszikus történetét a Pécsi Balett előadásában. Legújabb mesebalettünk csodás családi program. Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt garantált a tartalmas szórakozás, igényes kikapcsolódás. Csajkovszkij gyönyörű zenéjével, Bozsik Yvette nagyszerű koreográfiájával, Cziegler Balázs látványos díszletével, Berzsenyi Krisztina szépséges jelmezeivel várják a gyerekközönséget táncművészeink, akik ismét megmutatják sokrétű tehetségüket, a táncban rejlő humor varázsát.

A Csipkerózsika balett történetében a hercegkisasszony egy gonosz tündér átka miatt megszúrja az ujját, százéves álomba szenderül, és vele az egész királyi udvar. Sokan próbálják megközelíteni a sűrű erdővel benőtt kastélyt, de hiába próbálkoznak a bolond, kétbalkezes kérők. Csak az a herceg jut át rajta, aki a száz év leteltével csókjával felébreszti Csipkerózsikát.

A produkció a Pécsi Balett Nonprofit Kft. és a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. együttműködésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Jegyár: I. szektor 3000 Ft, II. szektor 4000 Ft

Jegyek kaphatók: EKMK Forrás, EKMK Bartakovics, ekmkeger.jegy.hu