Eddig történt

Sajnos 2021 -ben csak online valósulhatott meg a fesztivál! Nem nyithatott ki az IzgiLand.

A vasárnapi napon azonban Jancsi és Juliska újra körbejárta a várost segítőivel a gyerekek nagy örömére.

Bekukkantottak minden bajuszmeresztő egérlyukakba: Felsőváros tereire, a Dobó térre, Marján cukiba, sétáló belvárosba. 
 

Kattints a részletekért!

2020-ban számos színes programmal készültünk a 3. KisEgér Fesztiválra. Sajnos a veszélyhelyzet közbeszólt, elmaradt a fesztivál, nem nyithatott ki az IzgiLand.

Gyereknap alkalmából meglepetéssel készültünk a gyerekeknek. A KisEgér kivonattal járta körbe a várost segítőivel: Jancsival és Juliskával, na és az ügyetlen Boszorkánnyal! Szétnéztek a Dobó téren,  a sétáló belvárosban,  a Marján cukrászdában, a Nemzedékek terén, KisEgér fülekkel és sütivel várták a szemfüles gyerekeket.

Kattints a részletekért!

"EGER pár nap erejéig csodabirodalommá változik. A GYEREKNAPOT és az egy hétig tartó  CIRKUSZMŰVÉSZETI  fesztivált dús, pompás, izgalmas, kalandos ceremóniákkal, műsorokkal, komédiákkal,  mulatságokkal, lélegzetelállító mutatványokkal - felejthetetlen élményekkel ünnepeljük!

Készülj fel! A KisEgér Fesztiválra nem léphet be csak úgy akárki fia! Át kell esni az Egérigézeten - kisegérré kell változnia minden gyerkőcnek! Ne tétovázz!  Kitárja kapuit az EgérLand, hajrá, kapcsold turbóra a mancsocskákat - induljon a KALAND!! "

Kattints a részletes programokért!

2018-ban különleges "fesztiválra" hívtuk mindenkit május 26-tól június 3-ig tartó programsorozatunkra. 25. alkalommal szervezte meg intézményünk a Gyermekbábosok Országos (döntő) Fesztiválját. Így kiemelt művészeti ága a KisEgérnek: a BÁBMŰVÉSZET lett.

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ első alkalommal szervezte meg a KisEgér Fesztivált azzal a vízióval, hogy a következő években is folytatódik majd a város vidám, színes rendezvénye - a játszani szerető gyerekeknek és kísérőiknek. Az egy héten át tartó fesztivál kiemelt rendezvénye a Városi Gyereknap.

Kattints a részletes programokért!

A KisEgér Fesztivál varázslatos világa minden évben visszavár gyermekprogramjaival!