Eddig történt

2018-ban különleges "fesztiválra" hívtuk mindenkit május 26-tól június 3-ig tartó programsorozatunkra. 25. alkalommal szervezte meg intézményünk a Gyermekbábosok Országos (döntő) Fesztiválját. Így kiemelt művészeti ága a KisEgérnek: a BÁBMŰVÉSZET lett.

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ első alkalommal szervezte meg a KisEgér Fesztivált azzal a vízióval, hogy a következő években is folytatódik majd a város vidám, színes rendezvénye - a játszani szerető gyerekeknek és kísérőiknek. Az egy héten át tartó fesztivál kiemelt rendezvénye a Városi Gyereknap.

Kattints a részletes programokért!

"EGER pár nap erejéig csodabirodalommá változik. A GYEREKNAPOT és az egy hétig tartó  CIRKUSZMŰVÉSZETI  fesztivált dús, pompás, izgalmas, kalandos ceremóniákkal, műsorokkal, komédiákkal,  mulatságokkal, lélegzetelállító mutatványokkal - felejthetetlen élményekkel ünnepeljük!

Készülj fel! A KisEgér Fesztiválra nem léphet be csak úgy akárki fia! Át kell esni az Egérigézeten - kisegérré kell változnia minden gyerkőcnek! Ne tétovázz!  Kitárja kapuit az EgérLand, hajrá, kapcsold turbóra a mancsocskákat - induljon a KALAND!! "

Kattints a részletes programokért!

A KisEgér Fesztivál varázslatos világa minden évben visszavár gyermekprogramjaival!

FIGYELEMFELHÍVÁS
A nyilvános előadásokon és gyerekprogramokon fotó- hang- és filmfelvételek készülnek. A rendezők ezeket nyilvánosságra hozhatják!

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

INTÉZMÉNYI ADATOK
Egri Kulturális és Művészeti Központ
Eger, Bartók Béla tér 6.
Tel.: +36-36-517 555 
Adószám: 15381347-2-10

  • Facebook EKMK
  • YouTube EKMK
  • Instagram EKMK

TÁMOGATÓINK
 

marján.png
knh.png
magyar_fesztivál_szövetség_lyukas.png

SZERZŐI JOG
A honlap és minden hozzá tartozó aloldalának tartalma szerzői jogi védelem alá esik, a megjelent tartalmak további felhasználása csak a honlap üzemeltetőjének engedélyével lehetséges!